Beretning

Formandsberetning for året marts 2023 til marts 2024

Generalforsamlingen er foreningens øverste myndighed, og her er det jo jer der bestemmer hvem der skal vælges til bestyrelsen, samt hvilke aktiviteter der skal være i foreningen. – Vi i den siddende bestyrelse vil gerne have jeres meninger og forslag.

Medlemstallet er lige her og nu på ca. 219.

Vi har stort set det samme antal aktive på gulvet til Sinnas gymnastik, og det må siges at det er meget flot, vi ligger på et tal mellem 115 – 140 på gulvet.

Vi søgte NORLYS om penge til IT udstyr.  Efter generalforsamlingen sidste år, fik vi 7000 kr. hvor vi så købte en compuder samt en printer, derudover fik vi en plade fra Norlys som er skruet på den plint Sinna står på. – en kæmpe tak til NORLYS
Jeg vil også lige nævne at vi har søgt penge fra DIF/DGI om penge til udskiftning af klæde på vore billard borde, så må vi se senere om vi kommer med i puljen.

Vore aktiviteter:

Kroket og Krolf er der desværre ingen der har spillet det sidste år, og jeg ved at der er andre planer med Krolfbanen. Der kan måske godt laves 12 huller vi kan spille på, sammen med en anden aktivitet der ikke er i vores regi, hvis der er nogle der kunne tænke sig at spille.

Det samme gælder Bowls, her skulle der jo helst være mindst 6 personer der spiller, for at man kan lære spillet. Det er for dyrt for os, bare at have spillet til at ligge.

De bedre aktiviteter vi har, er Ringo, her kan der godt samles 2 hold, og her er der også plads til flere aktive.

Stavgang er meget stabilt med 6 – 8 deltager der er plads til flere.

Mandags gåture ligger også nogenlunde stabilt med 6 – 10 deltagere, her er der også plads til flere.

Badminton ligger mellem 4-8 deltagere

Billard/Pool – ligger meget stabilt på ca. 35 deltagere, og her spilles der mandag, tirsdag, onsdag og torsdag. – Her kan der godt være flere deltagere.

Vore gåture i sommerperioden, de er jo meget populære, og deltagerantallet ligger mellem ca. 25 – 50. Her har medlemmerne jo selv fundet nogle steder hvor vi kunne gå mellem 3-5 km, men det har jo knebet lidt med forslag, men her har vi jo så haft Gunnar i baghånden der jo har leveret en god håndfuld ture vi så kunne vælge imellem – en stor tak til Gunnar. Vi starter i år den 2. maj. Det kunne være rart om der kom forslag fra vore medlemmer.

Rejser 2023 – der var 2 1-dags ture til Christiansborg og Herlufsholm – Christiansborg her fik vi Hans Chr. Schmidt som rundviser, vi fik en masse fortællinger fra Borgen, vi fik også set folketingssalen. – Herlufsholm var nok større end de fleste havde regnet med, vi fik set kirken. Og vi var en lille tur inde i nogle af bygningerne, der går godt 500 elever på skolen.
Der var også turen til Nordfyn hvor vi besøgte Ditlevsdal bisonfarm hvor vi fik set de store dyr, samt en rigtig god middag. Kongsdal have som er en af Danmarks smukkeste haver, er bestemt også et besøg værd. Der blev afsluttet på Tvillingegården ved Båring Mark.

3-dags turen gik til Sønderjylland hvor vi bl.a. så Skamlingsbanken – Dybbøl Banke – Kegnæs – Gråsten slot  – nogle af os gik en tur på Gendarmstien til Tyskland, og her var der så lidt tid til at få handlet lidt ind ved Fleggaard  – i Gråsten var vi inde til det store kaffe/kagebord med 21 forskellige slags kager.
Højdepunktet var dog at komme ind og se Sønderborg Revyen.

Skal vi stadig arrangerer rejser?  1-dags ture eller 3 dags-ture. Enkelte har også spurgt efter sommerferie rejser sydpå. – det er jo op til medlemmerne, forslag modtages gerne.
Har snakket med Lars fra Sørens Rejser, han fortæller at der jo helst skal være mindst 40 personer for at turen kan betale sig, derfor har vi snakket med Krop og Kultur om de evt. kunne tænke sig at være med på vognen, og det har de sagt ja til.
Der er jo plads til 54 personer i en bus.

Vi har afholdt den årlige julefrokost, her er der jo altid stor tilslutning, det er  dejligt at se så mange der vil bakke op om den.

I juni måned er der jo den årlige dag på Sønæs i Viborg, her har vi jo altid et ringo hold med, sammen med Krop og Kultur, det kunne  være rart om der var et par hold mere.

Vi havde Ringo-stævne med 6 hold her i hallen i februar, her var der 2 hold fra os, og 2 hold fra Krop og Kultur, 1 hold fra Bording samt 1 hold fra Herning. Resultatet taler vi ikke om. Vi havde en rigtig god frokost bagefter.

Der er kommet indbydelse til det sidste ringo-stævne hos Krop og Kultur i Viborg (torsdag den 4. april kl. 10 – 13) – lige i vores gymnastik tid. Her er prisen også 125 kr.

Fælles senior træf der blev afholdt her i hallerne, er jo blevet rost meget godt, det er en helt ny måde at afholde dette stævne på. Vi afholder det igen i starten af marts måned næste år 2025, 2 klubber har tilbudt sig til at afholde det.

Tak til Sinna for en rigtig god sæson.

Tak til den øvrige bestyrelse for godt samarbejde i det forløbne år.